dijous, 16 de setembre del 2010

Visita de Núria Tomás a Paris en el marc de mobilitat Erasmus de Professors

Durant la segona setmana de juny vaig visitar l’escola d’optometria de Univeristé Paris Sud (Orsay, França) on vaig impartir un parell de seminaris , un de baixa visió i un d’instrumentació a alumnes del Màster de ciències de la visió que s’imparteix en aquesta universitat .

També vaig aprofitar per presentar la UPC i la nostra escola entre els estudiants d’optometria, per animar-los a venir d’Erasmus, i la cosa va tenir un cert èxit, ja que el proper quadrimestre ens visitarà l’estudiant Victor Pouillot,que cursarà l’últim quadrimestre del màster a Terrassa.

Els professors del grau i del màster estan molt interessats en rebre estudiants que hi vagin a fer el treball de final de màster o de final de grau, així que ja ho sabeu, a estudiar una miqueta de francès i cap a Paris hi falta gent!

A la primera foto: amb enMarc Pananceau, director del màster a la clínica on fan exàmens visuals al treballadors de la Universitat. La legislació francesa no permet fer exàmens visuals per part d’estudiants a pacients externs.

Un laboratori mentre es feien practiques d’optometria.

Una estudiant amb les ulleres de simulació de baixa visió, intentant treure un cafè de la màquina