dijous, 19 de maig del 2011

Visita de la professora Janet Leasher de la NOVA Southern University ( Fort Laudardale, Florida, USA)




Gràcies a la convocatòria de subvencions per afavorir la mobilitat de professors visitants en els ensenyaments universitaris oficials de master pel curs acadèmic 2010-2011 del Ministerio de Educación y Ciencia, la Dra Janet Leasher ha visitat la EUOOT entre el 18 d’abril i el 13 de maig.

Janet Leasher és professor de salut pública en el College of Osteopathic Medicine i Directora of Community Outreach en el College of Optometry de la Nova Southeastern University . També és la coordinadora a Nord Amèrica de la Càtedra UNESCO de Salud Visual y desenvolupament.

Durant la seva estada ha realitzat tasques de recerca amb l’equip de la Càtedra UNESCO de la UPC, desenvolupant un protocol de recerca sobre la prevalença de defectes refractius, us d’ulleres, actituds sobre la seva utilització i barreres a l’accés a Llatinoamericà, entre d’altres.

La seva docència durant el període a la EUOOT, s’ha repartit entre el master i la diplomatura i ha impartit els següents seminaris

Optometria neurològica

Visió binocular en l’esport

Optometria general

Determinants de salut

Anglès Professional

Bioètica per a Òptics-optometristes

Tenim la sort que la Dra Leasher parla un castellà molt correcte i així les seves classes, totes elles molt dinàmiques i participatives, s’han aprofitat al màxim.

Esperem que hagi tingut una bona estada i que la puguem convidar en ocasions futures.