dimecres, 18 de maig del 2011

Visita del professor Peter Baumbach de la Aalen University of applied sciences


Gràcies a la convocatòria de subvencions per afavorir la mobilitat dels professors visitants en els ensenyaments universitaris oficials de màster pel curs acadèmic 2010-2011, del Ministerio de Educación y Ciencia, el professor Peter Baumbach ha visitat la EUOOT durant el mes d'abril.

Peter Baumbach és especialista en el disseny de lents progressives, camp en el que té múltiples patents com a conseqüència de la seva col·laboració amb prestigioses firmes comercials de lents oftàlmiques.


El professor Peter Baumbach va fer la classe "Introducció al disseny de lents progressives" dins l'assignatura de Disseny, Fabricació i Metrologia de Lents Oftàlmiques del Màster. En la classe, de 2 hores i mitja, va detallar els principals aspectes a considerar en el disseny d'aquestes lents. L'endemà, al CD6, va presentar una xerrada titulada "Aspectes fisiològics en el disseny de LAPs". En totes dues sessions van assistir estudiants i professors del màster i representants de les unitats de disseny de lents progressives de les empreses INDO i Prats.